dimecres, de febrer 24

CADENA DE AMISTAT

Fent-li una visita a Evelyn he trobat una nova cadena de l'amistat que comença a funcionar. Si vols participar tens que fer un comentari a aquesta entrada i jo com intercanvi enviare un regalet a les 5 primeres participans, donant-me com a temps un any. .Vosaltres a la vegada heu de fer el mateix amb altres 5 persones . Una de les condicions es que publiqueu aquesta imatge al vostre blog i feu saber de on l'heu tret.. Us animeu?
-------------------------------------

Haciendole una visita a Evelyn me he topado con un nueva cadena de la amistad. Si quereis participar teneis que hacer un comentario en esta entrada y yo os enviare un regalito como intercambio a las 5 primeras participantes en el transcurso de un año. Vosotras a la vez teneis que hacer lo mismo con otras 5 personas. Una de las condiciones es que publiqueis la imagen en vuestro blog detallando de donde la habeis sacado. Os animais?

dilluns, de febrer 15

OCELLETS ENAMORATS?

Aquesta labor es un regal per una persona que necessita tenir molt aviat una parella per compartir les seves penes i les seves alegries. A veure si li dona sort!

.............................................................................

Esta es una labor que le regalé a una persona que necesita tener muy prontito alguien que la quiera un poquito. A ver si le da suerte.

os paso el esquema por si os apetece hacerlo, se hace muy rapidito. La resolucion no es muy buena pues lo saqué de internet.

quina hora es?


widgets gratuitos

uno,dos,tres.....


Contador gratis

QUIN TEMPS FARÀ AVUI?...I DEMÀ?